Insecticide

Showing all 7 results

 • Aquacyp

  Aquacyp

  de la: 89.49 lei fara TVA

  AQUACYP este un concentrat piretroid in micro-emulsie. Datorita modului de utilizare a apei în loc de solventi organici, produsul este inodor. Prin urmare acesta poate fi folosit si in locuri sensibile. Este adecvat atat in aer liber cat si in interiorul spitalelor, industria alimentara, zone cu gunoi, hoteluri, scoli, magazine, cinematografe, spatii de depozitare.

 • Cymina Plus

  Cymina plus

  de la: 232.11 lei fara TVA

  Cymina PLUS este un insecticid concentrat ușor, rapid efect knock-down, efect de spălare și cu efect rezidual excelent solubil în apă destinat folosiri împotriva insectelor taratoare cum ar fi : musca, tantari (inclusiv tigru țânțar), muște de cai, viespi, albine, gandaci, gandaci, acarieni, purici, ploșnițe, căpușe, scorpioni, molii, gărgărițelor etc.

 • Cimina ultra

  Cymina ultra

  de la: 123.05 lei fara TVA

  CYMINA ULTRA este un insecticid cu spectru larg de aplicare. Acest produs poseda un efect devastator asupra principalelor categorii de daunatori care pot fi gasiti cu regularitate in zonele domestice sau industriale, cum ar fi:muste, tantari, gandaci, viespi, paianjeni, pureci, carii de lemn, greieri, scorpioni.

 • FLYTRIN

  de la: 128.63 lei fara TVA

  FLYTRIN 6.14

  INSECTICID – ACARICID SUB FORMĂ DE MICROEMULSIE APOASĂ PENTRU UTILIZARE PROFESIONALĂ CU ACȚIUNE DE DOBORÂRE ȘI REZIDUALĂ

 • Piretro Spray

  Piretro Spray

  72.71 lei cu TVA

  PIRETRO SPRAY este un insecticid aerosol gata de utilizare care omoara insectele zburatoare si taratoare precum: muste, tantari, viespi, tauni, bondari, gandaci, furnici, purici.

 • Sting

  Sting

  de la: 436.25 lei fara TVA

  STING este un insecticid, fara solventi periculosi. Are un rapid efect de knock-down si are o performanta buna reziduala si repelenta. Este eficient de asemenea impotriva unei game largi de insecte zburatoare (inclusiv tantarul tigrul-asiatic) si taratoare.