Servicii Deratizare

Important ! Costurile pentru Servicii de Deratizare sunt negociabile pentru contracte pe termen lung.

Reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate.

Deseori, in unele regiuni, o buna parte din bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave sunt transmise de sobolani si soareci.

Pentru a putea starpi aceste rozatoare trebuie sa le cunoastem modul de viata, iar conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite, reprezentand o treime din fauna globului.

Produsele utilizate in aceste tratamente se pot utiliza fara nici un fel de riscuri in urmatoarele domenii : alimentar, industrial, hotelier, scoli, gradinite, spitale, cantine, restaurante, spatii publice etc.Nu au miros, nu pateaza, nu lasa urme vizibile de produs, nu au un impact negativ asupra oamenilor, copiilor, animalelor de companie, mediului.

Produsele sunt biodegradabile – nu se acumuleaza in mediul incojurator

Folosim substante raticide sub forma de pulberi toxice, momeli uscate ( pe suport de nutreturi combinate,graunte de cereale zdrobite,etc.), momeli umede ( preparate pe bucatele proaspete de morcovi, carne, produse din carne, mezeluri,etc.), lumanari fumigene de SO2, tablete pentru gazare, batoane, granule, bile, etc.

Toxicitatea raticidelor are actiune doar pentru rozatoare (netoxice pentru oameni si animale). Prepararea momelii se face in functie de anotimp.

Suprafata reala de deratizat este calculata cu precizie si atentie in baza datelor tehnice furnizate de beneficiar si informatiilor culese in timpul expertizarii zonei infestate Insusirea zonelor de procesat ( interior,exterior,) se fac in functie de dimensiune, tipuri de spatii existente si alternanta acestora, apropierea fata de sursele de apa,conditii favorabile inmultirii rozatoarelor,etc.

Metodele de deratizare sunt aplicate in conformitate cu instructiunile specifice de lucru, a substantelor folosite si respectarea legislatiei in vigoare.

Deratizare, tratamentul impotriva rozatoarelor – soareci si sobolani:

Cu o eficienta maxima in prestarea serviciilor de deratizare in orice mediu, chiar si cu un grad ridicat de infestare, echipa noastra utilizeaza o gama larga de produse profesionale : momeala rodentidica , momeala proaspata, cereale grane, boabe si expandat, momeli parafinate ovule si calupuri.

Aveti nevoie de ajutor? Ne puteti contacta 0735/908.859 – 0736/464.700

Deratizarea se execută:

  • Pentru agenţii economici, cel putin o dată pe semestre şi de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar, la cererea beneficiarului.
  • Pentru populatie şi instituţii publice, ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Descrierea procedurii:

Momelile sunt plasate în taviţe de carton şi statii de intoxicare speciale, controlandu-se periodic, iar ori de cate ori este necesar se completează cu noi cantitaţi de momeala. La sfarşitul acestei acţiuni aceste taviţe si staţii se strang. Momelile ramase neconsumate, ca de altfel şi ambalajele lor trebuiesc arse.

O atenţie specială trebuie acordată perioadei de reproducere, deşi in mediul urban acţiunea de combatere a şobolanilor poate avea loc în orice sezon.

Aplicare:

În mediul urban şi industrial :

  • În interiorul galeriilor şi în jurul locurilor unde sunt cuiburi;
  • La colţurile şi de-a lungul peretilor;
  • De-a lungul căilor de circulaţie a rozatoarelor sau chiar în zonele unde se depozitează alimente.

Tags: deratizare deratizare bucuresti deratizare dex deratizare online firma deratizare momeli raticide rozatoare site deratizare site-uri deratizare soareci sobolani