Retur

Pentru a returna produsele, este necesar sa respectati urmatoarele proceduri:

– Asigurati-va ca aveti produsul, ambalajul si accesoriile intacte

– Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca nu au fost desigilat.

– Contactati-ne la nr de tel +40 761 365 170 sau la adresa de mail creative2008solutions@yahoo.com si o sa stabiliti cu reprezentantul nostru desfasurarea procedurii de retur.

– Daca produsul indeplineste conditiile de retur, reprezentantul nostru o sa contacteze curierul Fan Curier si se va solicita preluarea produselor de la sediul/adresa dvs.

– Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

– Dupa ce produsul ajunge la noi si a fost verificat, veti fi contactat de un operator pentru finalizarea procedurii.

– Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data returului. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau vom reexpedia produsul pe cheltuiala acestuia.

– Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor, conform art.14 al 3 din O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. Daca la verificarea produsului se constata faptul ca acesta prezinta urme de uzura (zgarieturi, deteriorare, degradare ) se va aplica o taxa de “devalorizare produs” proportionala cu gradul de deteriorare a acestuia.

– Aceasta taxa va fi mentionata in factura storno.

∙ ATENTIE!!! Nu se accepta coletele sosite retur in sistem ramburs.    Poti atasa cererii tale maxim 4 poze in format JPG cu o dimensiune maxima de 2 MB.

    Pentru a putea selecta mai multe poze deodata apasa pe tasta CTRL si fa click pe pozele dorite.    Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.