INSECTICIDE

Insecticide

CYMINA SUPER

442.68 lei1,874.25 lei cu TVA

Insecticide

Cymina 10

189.21 lei892.50 lei cu TVA

Insecticide

ONE SHOT

64.26 lei cu TVA

Insecticide

Sting

556.92 lei2,677.50 lei cu TVA

Insecticide

Flytrin

164.22 lei785.40 lei cu TVA

Raticide / Rodenticide

Importator autorizat in Romania pentru produse : insecticide, raticide, rodenticide, larvecide, capcane adezive rozatoare, dezinfectanti. O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile.

Produsele DDD Top AL Business vizeaza combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp: daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc.

Colkim a fost fondată în 1964 de către Giorgio Albertazzi, deoarece el si-a dat seama că piaţa are nevoie de un producător de produse de control al rozătoarelor şi insectelor.

Misiunea Colkim Italia: Fondată în 1964, cu sediul în Bologna, marca lider pe piaţa PCO în Italia. Misiunea noastra este de a consolida poziţia noastră de lider pe piaţa italiană in biocide şi să dezvoltam prezenţa noastră pe piaţa europeană.

Suntem atât producător de produse pentru combaterea dăunătorilor cat şi distribuitori în Italia ale unor importante companii străine (cum ar fi PestWest, BASF, Degesch Detia, Sorex Ltd., Bells Labs, Dow AgroSciences, Trece).